GRATIS whitepaper met alle symptomen! Krijg PCOS onder controle.

Hoi!

Ik ben Loes en ik ben PCOS ervaringsdeskundige.

Al vanaf jonge leeftijd wilde ik heel graag moeder worden. Al snel kwam ik erachter dat deze wens niet makkelijk te realiseren zou zijn. Na een doorverwijzing naar het ziekenhuis bleek dat PCOS (poly cysteus ovarium syndroom) hier de boosdoener was.  Uiteindelijk is na veel teleurstellingen, veel pillen en 10 kilo minder, twee jaar later mijn wens in vervulling gegaan.

Dankzij PCOS zaten de 10 kilo die ik kwijt was er zo weer aan en kreeg ik ook last van allerlei andere symptomen die bij PCOS hoorden. 

Ik heb het roer helemaal om gegooid. Ik volgde een opleiding tot Longevity Specialist en ben alle opgedane kennis in praktijk gaan brengen. Het ultieme bewijs dat je zelf PCOS onder controle kan krijgen kwam al snel: veel symptomen werden een heel stuk minder of verdwenen helemaal. Maar het meest bijzondere was een tweede zwangerschap, zonder behulp van medicatie en dokters.

Nu ik gediplomeerd Longevity Specialist ben, wil ik graag mensen helpen hetzelfde resultaat te behalen. Zoals ik eerder misschien al heb verteld, is PCOS een meestal onzichtbare en onbegrepen aandoening. Ik heb daarom een whitepaper opgesteld met alle symptomen die horen bij PCOS.

Deze whitepaper is uiteraard volledig GRATIS!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang hem binnen enkele momenten in je mailbox.